Breaking News

Νέα

Έναρξη μαθημάτων στο Φροντιστήριο Υποψήφιων Κατηχητών


Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
ploutarxos19@gmail.com

  Η έναρξη των μαθημάτων, για την περίοδο 2013-2014, θα γίνει το Σάββατο 5 Οκτωβρίου 2013. Εκείνη την ημέρα στις 18:00 μ.μ. θα πραγματοποιηθεί ο Αγιασμός και η έναρξη των μαθημάτων.
  Οι εγγραφές θα γίνονται από το Σάββατο 5 Οκτωβρίου και κάθε Σάββατο μέχρι τις 3 Νοεμβρίου τις ώρες λειτουργίας της σχολής.
  Η  προϋπόθεση παρακολούθησης των μαθημάτων είναι η εξής: Οι σπουδαστές να είναι από 18 έως 40 ετών, αφού προσκομίσουν: α. Αποδεικτικό σπουδών (τουλάχιστον Απολυτήριο Λυκείου) και β. Μία πρόσφατη φωτογραφία.
  Τα μαθήματα του Α' έτους γίνονται κάθε Σάββατο 4:00 έως 6:30 μ.μ., και του Β' έτους την ίδια ημέρα από της 7:00 έως 9:30 μ.μ., στην αίθουσα διαλέξεων της Αποστολικής Διακονίας (Ιωάννη Γενναδίου 14, Μονή Πετράκη ).
  Εν κατά κλείδι είμαστε υπόχρεοι όλοι μας οι Έλληνες, αν θέλουμε να κατηχήσουμε και να γαλουχήσουμε τα Ελληνόπουλα, με το πρότυπο της Χριστιανικής ζωής και της πίστης στο Σωτήρα Ιησού Χριστό, πρέπει όλοι μας, αν τελούμε τις προϋποθέσεις να πάμε να σπουδάσουμε κατηχητές της Εκκλησίας της Ελλάδος και να συντελέσουμε όλοι μας αυτό το θεάρεστο έργο, ως Κατηχητές στις ενορίες μας. Η παιδεία πρέπει να είναι το πρώτο μας ενδιαφέρον και αν θέλουμε να λάβουμε δράση και να βοηθήσουμε την νέα γενιά να μπορέσει να «περπατήσει» στο σωστό δρόμο, πρέπει όλοι μας να γίνουμε κατηχητές! Είναι στο χέρι μας να μπορέσουμε να δημιουργήσουμε μία πρότυπη χριστιανική κοινωνία για εμάς και τα παιδιά μας! Και δεν σας το λέω ως τελειόφοιτος Κατηχητής, αλλά ως Έλληνας νεανίας! 

Δεν υπάρχουν σχόλια