Breaking News

Νέα

Μνημόνια: Έλληνα σε Θέλουμε Γονατισμένο!!!


Γράφει ο
Πλούταρχος Πάστρας
Δημοσιογράφος

   Η πολιτική των μνημονίων, παρά τις θυσίες του Ελληνικού Έθνους, που πολλές φορές θυσιάζουν ακόμη και την ίδια τους την ζωή, δυστυχώς δεν επιφέρει ούτε ανάπτυξη κι ούτε οικονομική ανάκαμψη. Το μόνο που μας έχει επιφέρει η τελευταία τετραετία των μνημονίων είναι οικονομική εξαθλίωση, ανεργία, μειώσεις στις συντάξεις και στους μισθούς, μηδαμινή περίθαλψη, κίνδυνος της δημόσιας υγείας λόγω της πώλησης ληγμένων προϊόντων, αποσύνθεση της δημόσιας παιδείας και το χειρότερο χιλιάδες αυτοκτονίες.
   Όλα αυτά συμβαίνουν, όχι λόγω λάθος πολιτικής-οικονομικής «συνταγής», αλλά επίτηδες. Η μνημονιακή πολιτική έχει έναν κύριο στόχο που είναι «Έλληνα σε Θέλουμε Γονατισμένο, Χωρίς Δουλειά, Χωρίς Σχολείο, Χωρίς Ασφάλιση, Χωρίς Περίθαλψη, Χωρίς Σύνταξη, Χωρίς Ιδιοκτησία και να Δουλεύεις Τζάμπα, να μην Απεργείς και το κυριότερο μόνο να Πληρώνεις».
   Εμείς, όμως, Έλληνες, τι πρέπει να κάνουμε; Να υποταχθούμε στους ξένους οικονομικούς κατακτητές μας, με αποτέλεσμα την πλήρη αποσύνθεση της Ελλάδας μας ή να αντισταθούμε και να αγωνιστούμε εναντίων τους, ώστε να σώσουμε την Ελλάδα και να την ανοικοδομήσουμε Αξιοκρατικά και Δημοκρατικά;
   Η επιλογή μας είναι μόνο μία αν θέλουμε να λεγόμαστε Έλληνες! Η επιλογή μας είναι η Αντίσταση και η δημιουργία μίας νέας Ελλάδας!
   Όλοι μαζί μπορούμε να σώσουμε εμάς τους Έλληνες και την Ελλάδα μας. Όλοι μαζί πρέπει να γίνουμε μια γροθιά ελληνική που θα σπάσει τις αλυσίδες της οικονομικής σκλαβιάς και μέσα από δράσεις αλληλεγγύης και αγώνες να δημιουργήσουμε μία Ελλάδα Αξιοκρατική, Δημοκρατική και προ πάντων Ελεύθερη! Όλοι μαζί πρέπει να προασπίσουμε την Παιδεία μας, τον Πολιτισμό μας και τις Παραδόσεις μας!!!
   Όλοι Μαζί Μπορούμε να δημιουργήσουμε την Ελλάδα των Ελεύθερων Ονείρων μας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια